Over ons

Ivolved Online is de overkoepelende organisatie van al onze webshops voor consumenten. Business to consumer. Onze webshops zijn voornamelijk gericht op autoaccessoires en outgoing producten. Bij Ivolved Online staat de klant centraal. Onze speerpunten zijn vertrouwen, innovatie en service.

Wij hebben een breed assortiment van producten met maximale kwaliteit en scherpe prijzen. Ivolved Online blijft zich ontwikkelen.  Wij zijn continue op zoek naar nieuwe innovatieve producten en dit uit zich in een zeer interessant gamma aan autoaccessoires en outgoing artikelen. Dus hou onze webshops goed in de gaten.

Wij stemmen onze bedrijfsvoering af op de wensen en behoeften van de klant  en vinden een uitstekende service van groot belang. Door de degelijke kwaliteit van onze producten, optimale service, dienstverlening en garantie stralen wij vertrouwen uit naar de consument.

Al onze producten zijn snel, eenvoudig en veilig bij ons online te bestellen en te betalen. De meeste artikelen liggen op voorraad, dit bespaart u lange wachttijden.

De volgende webshops vallen onder Ivolved Online: